Honey Boo Boo esitteli poikaystävänsä – ei luota muihin ihmisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsimissinä maailman maineeseen noussut Alana Thompson, eli Honey Boo Boo, on nykyään teini-ikäinen lukiolainen. Hän tähditti hiljattain Teen Voguen -kansikuvaa. Jutussa teini kertoi, että hänen ainoa ystävänsä on parikymppinen Dralin Carswell.

Nyt 16-vuotias Alana Thompson on esitellyt poikaystävänsä Instagramissa koko maailmalle. Kaksikko piti nyt jo poistetussa kuvassa toisiaan kädestä kiinni. Kuvaan oli kirjoitettu ”bae”, miikä tarkoittaa before anyone else. Poikaystävä on toisin sanoen hänen ykkösihminen maailmassa, Page Six raportoi.

Puoli vuotta Carswellin kanssa seurustellut Alana Thompson on kertonut avoimesti, että hänen on vaikea luottaa ihmisiin julkkisstatuksensa vuoksi. Hän asuu nykyään isosiskonsa kodissa, koska tyttöjen äiti June Shannon joutui huumausainekoukkuun. He ovat yrittäneet parantaa välejä ja rakentaa perhettä uudelleen.