Ihmiset tekevät koirille herkkutarjottimia – voiko hemmottelu pidemmälle mennä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koiran syntymäpäiväkakku on yleensä maksalaatikko, jossa töröttää muutama nakki. Nyt lemmikinomistajat ovat menneet astetta pidemmälle ja ottaneet mallia ihmisten herkkutarjottimista. Koirille tehdään koirankeksilautasia, jotka on koristeltu juustotarjottimien tyyliin.

Tapaslautaset ja juustotarjottimet ovat olleet pitkään nosteessa. Ne ovat näyttäviä herkkuhetken tarjottavia, jossa tarjottimelle tai leikkuulaudalle on koottu kasa kaikkea ihanaa naposteltavaa. Nyt sama idea on levinnyt koirien maailmaan.

Lemmikinomistajien tekemät koiran herkkulautaset ovat ääriään myöten täynnä koirankeksejä ja erilaisia herkkuja. Tarjolla voi olla luita, makupaloja ja kuivamuonaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että koira voi tulla vääränlaisesta ruokavaliosta kipeäksi.