Jessica Edström poseeraa keittiössä: ”Tulevalle aviomiehelleni…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä somessa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 300 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa seuraajilleen usein upeita kuvia vartalostaan, eikä tämäkään viikko ole siinä poikkeus.

Tällä kertaa Jessica on poseerannut keittiössä asussa, joka voisi hyvin olla peräisin miljoonien miesten päiväunista. Edström tosin toteaa kuvansa yhteydessä lähettävänsä samalla viestin tulevalle aviomiehelleen. Viestissä hän toteaa, ettei tule aina pukeutumaan keittiöön näin näyttävään asuun.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.