Lucy Hale vilautti pakaroitaan – someseuraajat riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Lucy Hale tuli monille tunnetuksi hänen roolistaan Valehtelevat viettelijät -teinisarjassa. Nainen on kertonut viettäneensä koronavuoden aikana päivänsä lähinnä koiransa kanssa. Taannoin Lucy Hale alkoi myös tapailemaan häntä 20 vuotta vanhempaa näyttelijäkomistusta Skeet Ulrichia.

Nyt näyttelijäkaunotar on esitellyt someseuraajilleen pakaroitaan kuvassa, jossa hän poseeraa viettelevästi mustaan alusasuun pukeutuneena. Hänen 24 miljoonaa seuraajaansa riemastuivat Lucylle tavanomaista rohkeammasta päivityksestä.

31-vuotias Lucy Hale nähtiin äskettäin British Vogue -kanavan julkaisemalla videolla, jossa Hale paljastaa miten näyttävä Hollywood-meikkityyli syntyy. Hale aloittaa meikin tekemisen hoitamalla ihoaan aluksi kosteusvoiteilla ja seerumeilla. Virheettömän meikkipohjan päälle nainen tekee ruskean sävyillä kevyen silmämeikin. Ripsivärin ja poskipunan jälkeen väriä kasvoille tuo lopuksi koko meikin kruunaava tummanpunainen huulipuna, joka on koko Hollywood-meikin kulmakivi.