Miesmallista tuli biksukaunotar – operaatio maksoi 200 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen Lexi Lucks on onnellinen nainen. Hän syntyi mieheksi, mutta pystyi muuttumaan rahalla unelmiensa neitokaiseksi. Hän haluaa olla mahdollisimman luonnollisen näköinen nainen, joten leikkaukset ovat maksaneet enemmän rahaa kuin muoviset lopputulokset.

Los Angelesissa asuva 35-vuotias kaunotar aloitti muutokset kuusi vuotta sitten. Hän työskenteli ensin hiusmallina miehenä eläessään. Lexi kasvoi uskonnolliseen perheeseen, mutta päätti rohkeasti toteuttaa itseään täysi-ikäiseksi päästyään.

Hänen äitinsä pelkää kauneusleikkausten olevan vaarallisia. Hän kuitenkin haluaa lapsensa olevan onnellinen, ja antaakin siunauksensa Lexille poskitäytteiden ottamiseen beverlyhillsiläisellä klinikalla. Lexi on ottanut suurimmat leikkauksensa nyt, mutta ei aio ikinä lopettaa pieniä muutoksia ja kauneustoimenpiteitä.