Britney Spearsin holhous on päättynyt – vuosien taistelu päättyi voittoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spears anoi oikeudessa vapautusta isänsä Jamie Spearsin holhouksesta. Sittemmin myös isä itse halusi päättää holhoussuhteen, joka oli jatkunut 13 vuotta. Oikeus on nyt tehnyt väliaikaisen päätöksen asiassa ja holhoussuhde on päätetty.

Lopullinen ratkaisu tehdään marraskuussa pidettävässä oikeudenkäynnissä, BBC uutisoi. Poptähdelle on järjestetty nyt väliaikainen holhooja vastaamaan naisen raha-asioista. Maailmalla on jyllännyt viime vuosina #freebritney-liike, jossa laulajan on kerrottu eläneen kuin vankina omassa kodissaan.

Britney Spearsista on tehty nyt kaksi dokumenttia, joissa hänen isänsä on väitetty muun muassa salakuunnelleen laulajaa hänen makuuhuoneessaan. Britney Spears on joutunut karkaamaan salaa jopa lenkkariostoksille ilman isänsä lupaa.