Villisian hyökkäsivät Shakiran kimppuun Barcelonassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kolumbialainen laulaja-lauluntekijä Shakira on joutunut odottamattomaan tilanteeseen Espanjassa. Poptähden ja hänen 8-vuotiaan Milan-poikansa yllätti lauma villisikoja.

Shakira kertoi olleensa kävelyllä Barcelonassa sijaitsevassa puistossa, kun villisiat hyökkäsivät hänen kimppuunsa. Tähden mukaan eläimet veivät hänen älypuhelimen sisältäneen käsilaukkunsa metsään, tuhoten sen täysin. Tapauksesta Instagram-tarinoissaan avautunut Shakira pyysi vielä lastaan vahvistamaan yllättävän tarinansa kameralle.

BBC:n mukaan Shakiran tapaus ei ole ainoa laatuaan. Katalaanin alueella elää villisikoja, jotka eivät juurikaan karttele ihmisiä. Pelkästään vuonna 2016 Espanjan poliisi sai yhteensä yli 1 100 hälytystä villisioista, jotka olivat hyökänneet koirien kimppuun, varastaneet kissojen ruokia, tukkineet liikennettä ja juosseet autoja kohti.