Spotify voi imeä iPhonen akun tyhjiin – näin ongelmaan saa apua

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni Spotify-musiikkipalvelua Applen iPhonella käyttänyt on törmännyt ärsyttävään ongelmaan. Musiikin suoratoistopalvelu on osoittautunut melkoiseksi akkusyöpöksi erityisesti iOS 15 -käyttöjärjestelmään päivittämisen jälkeen.

Spotifyn on kerrottu tyhjentäneen akkua jopa 30 prosenttia tunnin aikana. Lisäksi monien iPhone on kuumentunut huolestuttavasti sovelluksen käytön aikana. Spotify on ilmoittanut tutkivansa ongelmaa ja kertoo, kuinka ongelmaa voi lievittäää.

Spotify suosittelee vierailemaan iPhonen Asetukset -valikon Yleiset -osiosta löytyvästä kohdassa ”Appien päivitys taustalla” ja poistamaan käytöstä Spotifyn taustapäivitykset. Spotify-sovelluksen voi myös yrittää poistaa ja asentaa uudelleen. Yhtiö on lupaillut myös yrittävänsä korjata ongelman sovelluksen seuraavaan päivitysversioon.