Nicole Coco Austin poseerasi uhkeana jo 18-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin kertoi taannoin imettävänsä viisivuotiasta Chanel-tytärtään niin kauan kuin tämä sitä haluaa. Siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti Coco tunnetaan julkisuudessa rohkeista kuvistaan ja uhreista kurveistaan.

Nyt Coco on osoittanut olleensa kurvikas kaunotar jo teini-ikäisenä, sillä hän on julkaissut verkossa kuvan itsestään 18-vuotiaana. Coco kertoo varttuneella ”kodak-aikana”, joten hänen arkistokuvansa ovat tallessa jossain laatikossa. Nyt ainakin yksi vanha kuva on siis löytynyt.

Nicole Coco Austin kertoi taannoin lapsensa imetyksestä esimerkillisellä tavalla. Hän kertoi rakastavansa imetystä, vaikka sen alussa olikin hieman vaikeuksia. Perheen tuella hän suostui jatkamaan ja sitten siitä tuli ihastuttava rutiini, joka jatkuu yhä edelleen neljän vuoden jälkeen.