Iskelmälaulaja Janne Huttunen löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lavatähti-laulukilpailun voittanut Janne Huttunen katosi viime vuoden lokakuussa. Viimeiset havainnot viihdelaulajasta tehtiin 8. lokakuuta Keiteleellä. Tapauksesta uutisoitiin laajasti mediassa, ja vielä viime keväänä poliisi pyysi yleisöltä vihjeitä siihen liittyen.

Nyt Janne Huttunen on Hymy-lehden mukaan löytynyt kuolleena. Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. Asian selvittäminen jatkuu normaalina kuolemansyyn selvittämisenä.

Janne Huttunen tuli tunnetuksi iskelmäpiireissä menestyttyään 1990-luvulla suositussa Lavatähti-kilpailussa. Huttunen katosi työmatkalla 8. lokakuuta 2020. Hänen autonsa löydettiin kaksi päivää myöhemmin Pielaveden Rillankivestä, mutta Huttusen varsinainen kohtalo jäi mysteeriksi lähes vuoden ajaksi.