Lottie Moss vertaa petihommia hampaiden pesuun: ”Harjoitettava yhtä säännöllisesti”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Lottie Moss tunnetaan jo 1990-luvulla kuuluisuuteen nousseen huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös 23-vuotias Lottie on luonut uraa mallina. Nyt nainen avautuu asenteistaan aikuisten väliseen intiimiin kanssakäymiseen liittyen.

Lottie Moss sanoo, että hän pitää petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa sen harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Hän sai potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan OnlyFans -tilin.

– Julkaisen materiaalia OnlyFans-sivustolle ja tunnen, että sitä pidetään paheksuttavana ja likaisena, mutta seksi on mahtavaa. Seksin tulisi olla hauskaa, valoisaa ja keskustelunaihe, Lottie Moss kertoo The Sun -lehdelle.

– Kaikki harrastavat seksiä, joten miksi sitä tulisi hävetä? Se on sama asia kuin hampaiden harjaaminen aamuisin, toiset harrastavat aamuisin myös seksiä. Ei välttämättä samaan aikaan, riippuu tietysti asennosta. Olen erittäin seksimyönteinen henkilö.