Mieheni on palkkiometsästäjä -tähti mukana Gabby Petiton poikaystävän etsinnöissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mieheni on palkkiometsästäjä -ohjelmasta tuttu Duane ”Dog” Chapman on osallistunut koko maailmaa kiinnostaneen Gabby Petiton murhavyyhtiin. Gabby löydettiin kuolleena Wyomingin Grand Tetonin kansallispuistosta, mutta hänen matkaseuralaisenaan ollut poikaystävä Brian Laundrie on kadonnut jäljettömiin.

Laundrien vanhemmat ovat ilmoittaneet nähneensä poikansa viimeksi 14. syyskuuta hänen lähdettyään vaeltamaan floridalaiseen suoalueen täyttämään kansallispuistoon. Viranomaiset jalkautuivat vaikeakulkuiselle alueelle 17. syyskuuta. Nyt Dog Chapman on saanut vihjeen, että Brian Laundrie olisi paikannettu aiemmin toiseen kansallispuistoon ja vieläpä omien vanhempiensa seurassa.

E! Newsin mukaan Chapman on todistanut, että Brian on kirjautunut Fort De Soto Park -nimiseen puistoon vanhempiensa kanssa 1.-3. syyskuuta ja toisen kerran 6.-8. syyskuuta. Palkkiometsästäjä väittää, että Brian ei tullut jälkimmäisellä kerralla puistosta pois vanhempiensa kanssa. Miehen mukaan poliisit etsivät nyt väärästä paikasta ja hänen olettaa, että Brianin vanhemmat ovat edesauttaneet poikansa katoamista.

Gabby Petito oli ollut pakettiautomatkalla yhdessä Brian Laundrien kanssa. Kaksikko oli matkannut Pohjois-Amerikan mantereen halki kahden kuukauden ajan. Brian Laundrie saapui reissusta yksin kotiin Yhdysvaltojen Floridaan elokuun lopulla. Gabbyn New Yorkin Long Islandilla asuvat vanhemmat ilmoittivat tyttärensä kadonneeksi samoina päivinä.

Laundriet eivät auttaneet myöhemmin murhattuna löytyneen Gabbyn etsinnässä, eivätkä he ole myöskään olleet mukana oman poikansa etsimisessä. Brian Laundrie on etsintäkuulutettu hänen käytettyään luvattomasti toisen henkilön pankkikorttia. On syytä epäillä, että Brian tietää asioita Gabbyn murhaan liittyen, mutta ei ole vielä virallisesti epäiltynä hänen murhastaan.