Twitteriltä viiltävä sivallus kaatuneille Facebookille, WhatsAppille ja Instagramille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuvat sosiaalisen median palvelut Facebook, Instagram, WhatsApp ja Messenger ovat kaikki kaatuneet harvinaisen laajassa teknisessä ongelmassa. Nämä palvelut kuuluvat kaikki Facebookin konserniin, joten syy niiden toimimattomuuteen lienee sama. Kilpailijoiden somepalveluissa on nyt ymmärrettävästi ruuhkaa.

Parhaillaan ennen kaikkea Twitterin käyttäjämäärä lienee kasvanut massiivisesti ainakin hetkellisesti, ja hetki sitten Twitter julkaisikin omalla käyttäjätilillään viiltävän osuvan sivalluksen Facebook-konsernille. Se nimittäin toivotti palveluunsa tervetulleeksi ”Kirjaimellisesti kaikki”. Siinä Twitter onkin vähintään oikeilla jäljillä, sillä palvelun suosituimpien aiheiden kärkeen nousi nopeasti hashtag #facebookdown.

Hetkeä myöhemmin WhatsApp vastasi Twitterin viestiin lyhyellä tervehdyksellä ja käden heilautuksella. Siitä ei kulunut pitkään, kun käyttäjät ryhtyivät kuittailemaan takaisin. He muun muassa ihmettelivät miten WhatsAppilla on aikaa twiittailla, kun sen pitäisi keskittyä palvelunsa korjaamiseen.