Elyse Knowles sykähdyttää rantakuvillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmasta nousee vuosittain vain muutamia uusia tulokkaita, joilla on potentiaalia päästä bikinimallien A-sarjaan supermalleiksi. Eräs heistä on nyt australialainen Elyse Knowles, joka ei ole viime vuosina ollut kovin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta viime aikoina suunta on mahdollisesti kääntymässä.

Nyt vaaleaverikkö on suunnannut tyttärensä kanssa nautiskelemaan aurinkoisesta lomapäivästä rannalle. Valkoisiin biksuihin pukeutunut mallikaunotar ei varmasti jäänyt huomaamatta keneltään rannalla olleelta.

28-vuotias Elyse Knowles on työskennellyt jo vuosia bikinimallina, ja vuodesta 2016 odotetaan hänen läpimurtovuottaan. Hän on aiemmin kertonut julkisuudessa aktiivisesti kuntoilustaan, joten hänet voisi luokitella myös fitnessmalliksi. Knowles on nimittäin jakanut blogissaan muillekin omia treenivinkkejään tarkkoine ohjeineen.