Josephine Skriver julkaisi kuumat lomakuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Sports Illustrated -lehti valitsee joka vuosi malleikseen upeita kaunottaria ympäri maailmaa. Taannoin tanskalainen Josephine Skriver nimettiin vuoden tulokkaaksi julkaisun toimesta. Tänä vuonna Skriver toimii yhtenä Sports Illustrated -malleista.

Nyt Skriver nähdään nautiskelemassa Kalifornian auringosta estottomasti rinnat paljaana ja häviävän pieneen keltaiseen alaosaan pukeutuneena. Sporttinen kaunotar oli pannut päähänsä vain Raidersin aurinkolipan. Katso rohkeat kuvat tästä.

27-vuotias Tanskalainen huippumalli Josephine Skriver on tullut vuosien saatossa monille tutuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Nyt Skriver on kuitenkin todella onnellinen ja otettu pestistään Sports Illustrated -mallien riveissä ja näyttää olevan nainen oikealla paikalla.