Smash Mouthin laulaja tauolle musiikista – kärsii sydänongelmista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen rockyhtye Smash Mouth tunnetaan erityisesti jättihitistään All Star. Kappale kuultiin muun muassa Shrek-elokuvassa, ja siitä on sittemmin tullut suosittu meemien aihe. Nyt Smash Mouthin laulaja Steve Harwell on joutunut terveysongelmiin.

Steve Hartwell joutuu TMZ-sivuston mukaan pitämään taukoa musiikista ja erityisesti live-esiintymisistä. Tähden edustajan mukaan 54-vuotias laulaja kärsii kardiomyopatiasta, jossa veren pumppaaminen vaikeutuu sydänlihaksen paisumisen vuoksi.

Smash Mouthin fanit olivat epäilleet yhtyeen erottaneen Hartwellin, sillä taannoisella keikalla hänen tilallaan nähtiin korvaava laulaja. Yhtye kuitenkin kertoi Twitterissä Hartwellin pitävän vain väliaikaista taukoa musiikista. Laulaja on kärsinyt terveysongelmista aikaisemminkin, sillä esimerkiksi vuonna 2017 hänet kiidätettiin sairaalaan soundcheckin aikana kokemiensa hengitysvaikeuksien vuoksi.