Pommiuhan ravintolaan soittaneelle vankeustuomio – puuttunut dippikastike sai raivostumaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme kesällä Robert Golwitzer Jr. -nimisestä miehestä, joka uhkasi McDonald’sin työntekijöitä hampurilaisravintolan tuhoamisella. Syy uhkaukseen oli se, että hänen 30 nugetin noutoateriastaan puuttui dippikastike. Poliisi ryhtyi selvittämään asiaa.

Esitutkinnan perusteella 42-vuotias mies myönsi, että hän soitti myöhemmin raivoissaan ravintolaan. Hän ei kuitenkaan uhannut itse räjäyttää paikkaa, vaan sanoi myyjälle puhelimeen: ”Toivon, että joku räjäyttää ravintolan ja vetää sinua turpaan.”

Iowan Ankenyn McDonald’s -ravintolaan soittanut Robert Golwitzer Jr. on nyt saanut tuomion. Hän on 12 kuukauden pituisella ehdollisella ja joutuu maksamaan 430 dollaria sakkoa. The Smoking Gunin mukaan ravintola sijaitsee hänen kotinsa lähellä, Des Moinesin kaupunginosassa.