Vihainen 90-vuotias putkaan – löi naapuriaan ja uhitteli poliisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan RedTail Country Club -yhteisössä Sorrentinossa hulppeassa omakotitalossa asuva 90-vuotias Thomas Conrad on joutunut putkaan huonon käytöksensä vuoksi. Mies oli ollut lepäämässä, kun hermostui nurmikkoa leikanneelle naapurille. Hän meni selvittämään asiaa äkäisenä.

The Smoking Gunin mukaan Conrad käski naapuria menemään pois hänen tonttinsa luota. Naapuri halusi jatkaa nurmikon leikkaamista, joten Conrad uhkasi lyödä miestä. Naapurin mies sanoi, että Conrad voi lyödä, mutta sitten siitä tulee poliisiasia. Ja näin myös kävi.

Conrad löi naapuria kaksi kertaa nyrkillä kasvoihin. Paikalle tulleet poliisit yrittivät selittää miehelle, että kyseessä on rikoksen tunnusmerkit täyttävä pahoinpitely. Conrad viittasi kintaalla ja käski poliiseja ”painumaan v*ttuun talostani”. Hänet vietiin poliisiasemalle ja Conrad vapautui maksettuaan 2.000 dollarin suuruisen takuusumman. Miehen oikeudenkäynti on 13. lokakuuta.