Game of Thronesin spinoff-sarjasta esimakua – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n suosittu Game of Thrones -sarja päättyi vuonna 2019 kahdeksannen tuotantokautensa myötä. Sarjan maailmaan palataan televisiossa kuitenkin jälleen ensi vuonna House of the Dragon -sarjan muodossa.

George R.R. Martinin Fire and Blood -kirjaan perustuva House of the Dragon sijoittuu aikaan 200 vuotta ennen Game of Thronesin tapahtumia. Siinä seurataan erityisesti Targaryenin suvun sisällissotaan johtaneita vaiheita. Sarjan päärooleissa nähdään muun muassa Matt Smith, Olivia Cooke, Paddy Considine, Emma D’Arcy ja Rhys Ifans.

House of the Dragon -sarjasta saadaan odotettua esimakua sen tuoreessa ensimmäisessä teaser-trailerissa. Sen tarkka alkamispäivämäärä ei ole toistaiseksi tiedossa. Suomessa sarjaa tullaan esittämään uudessa HBO Max -suoratoistopalvelussa.