Kylie Jennerin mainos kuin kauhuelokuvasta – esikuvana Freddy Grueger?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianit-tähti Kylie Jenner on virittäytynyt halloween-tunnelmiin. Tähden Kylie Cosmetics -yrityksen tuoreen malliston inspiraationa on toiminut jokseenkin yllättäen Painajainen Elm Streetillä -kauhuelokuvasarja.

Kylie Jenner mainosti Kylie X A Nightmare on Elm Street -kosmetiikkamallistoa jakamalla kuvan, jossa hän poseeraa vartaloa myötäilevässä puvussa. Puvun kuviot muistuttavat Painajainen Elm Streetillä -pahis Freddy Kruegerin arpia, ja Kylien pitkät terävät kynnet muistuttavat puolestaan hahmon veitsihanskan kynsiä.

– Ahh, mikä unelma tehdä yhteistyötä kauhuikonin kanssa, Kylie Jenner kirjoitti.

Kauhuteema jatkui muissakin Kylien tuoreeseen meikkimallistoon liittyvissä tuoreissa julkaisuissa. Instagramissa julkaisemallaan videolla hänet nähdään esimerkiksi poseeraamassa alasti tekoveren peittämänä.