Sointu Borg poseerasi kuumassa selfiessä kuntosalilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harva tiesi Sointu Borgia ennen hänen osallistumistaan huippusuosittuun Diili-realityohjelmaan. Monien mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen Sointu voitti kilpailun ja on sittemmin paitsi paistatellut otsikoissa myös tehnyt lukemattomia puhujakeikkoja erilaisissa tilaisuuksissa. Kauppatieteiden maisteri on saanut jakaa viisauksiaan laajasti myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt Sointu on ehtinyt muilta kiireiltään myös liikkumaan. Hän julkaisi tästä hetkestä myös kuvan sosiaaliseen mediaan, jossa hän totesi käyneensä nyt todistetusti iltajumpalla pitkän päivän jälkeen.⁣ Tapaus oli iloinen, sillä Sointu kertoi äskettäin liikunnan jääneen viimeisen puolen vuoden aikana lähes kokonaan väliin.

Ennen Diili-menestystään julkisuutta kavahtanut Sointu Borg on ohjelman jälkeen tottunut julkisuuteen ja sen pyöritykseen. Äskettäin Borg myönsi, että julkisuus on ollut hektistä ja elämä on heittänyt häränpyllyä. Hän pyrkii muuttamaan vääriä otsikoita itsestään sosiaalisen median kautta eikä usko neuvoihin, joiden mukaan itsestään kertovia uutisia ei kannattaisi lukea.