Mitä tapahtui? Demi poseeraa alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa lähes 18 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa edelleen. Demi nähdään yleensä vähäpukeisena, mutta nyt hänen asuvalintansa on vähentynyt siitäkin.

Välimeren maissa viime viikkoina nähty kurvikas kaunotar on nyt suunnannut Atlantin toiselle puolelle, jossa hän on jostain syystä päättänyt riisua kaikki vaatteensa. Poikkeuksellisesti Demi poseeraa nimittäin nyt sosiaalisessa mediassa täysin alastomana sekä kuvassa että videossa. Ne on ikuistettu Meksikon Tulumin maisemissa. Aika näyttää poistetaanko julkaisu somesta sääntöjen vuoksi.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.