IKEA lanseerasi pelaajille tarkoitetun malliston

Digi Koti & Asuminen Pelit · Tim Isokivi

Ruotsalainen huonekalujätti Ikea on aloittanut yhteistyön ASUS Republic of Gamers -brändin kanssa. Sen myötä syntynyt tuotemallisto on suunniteltu varta vasten pelaajille.

Pelaajille luotuun yli 30 tuotteen mallistoon kuuluu muun muassa pelituoleja ja pöytiä, kuten myös niskatyynyjen ja hiiren johtopidikkeiden kaltaisia lisävarusteita. Tuotteiden hinnat vaihtelevat muutamista euroista aina 500 euroon. Uppspel-malliston tuotteet ovat Ikean ja Republic of Gamersin yhteistyössä suunnittelemia.

– Haluamme, että tuotteemme tarjoavat paremman ergonomian ja paremmat toiminnot, jotta pelaajat voivat kehittyä rasittamatta kehoaan – tullakseen paremmiksi urheilijoiksi, kuvailee Ikea-suunnittelija Jon Karlsson tiedotteessa.

Ikean mukaan pelaajien huomioiminen oli yhtiön suunnittelijoille luonnollinen askel, sillä pelaajia on maailmanlaajuisesti noin 2,5 miljardia ja heidän määränsä kasvaa jatkuvasti. Pelaamiseen tarkoitettu mallisto on saatavilla Ikea-tavarataloista ja -verkkokaupasta lokakuun alusta lähtien.