Kuningatar Elisabet kuvattiin kävelykepin kanssa – näin hovi kommentoi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englannin kuningatar Elisabetista otetut tuoreet kuvat ovat herättäneet huolta hänen terveydentilastaan. Kuningatar nähtiin saapumassa Westminster Abbeyssa pidettyyn tilaisuuteen kävelykepin kanssa.

Hovin edustajat ovat kertoneet CNN-uutissivustolle 95-vuotiaan Elisabetin käyttäneen kävelykeppiä oman mukavuutensa vuoksi. Hovi ei ole kommentoinut, liittyykö kävelykepin käyttöön jokin sairaus tai vamma.

Kuningatar Elisabet nähtiin viimeksi käyttämässä kävelykeppiä julkisuudessa vuonna 2003, jolloin hän toipui polvileikkauksesta. Elisabet toinen nimettiin Englannin kuningattareksi helmikuussa 1952. Hänen 70. vuottaan kuningattarena on määrä juhlistaa toukokuussa 2022 Windsorin linnassa vietettävän tilaisuuden merkeissä.