Rita Ora poseerasi niukoissa biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Rita Ora on ollut koronakriisin aikana otsikoissa muun muassa rikottuaan koronasääntöjä, mutta myös rohkeiden kuviensa myötä. Tänä syksynä hänet nimettiin vuosisadan toistaiseksi soitetuimmaksi naisartistiksi. Sen lisäksi hän poseeraa usein upeissa kuvissa.

Nyt Rita nähdään nauttimassa leppoisasta vapaapäivästä sinisissä biksuissa, ja kuviensa yhteydessä popkaunotar toivoi, että hänen seuraajillaan oli mukava viikonloppu. Kuvakooste sai saman tien suuren suosion, mikä ei ole kovin suuri ihme. Rita nimittäin voisi koska tahansa aloittaa alusvaatemallin uran.

Rita Ora matkusti taannoin Los Angelesiin kuvattuaan ensin musiikkivideon Miamissa. Oran viime kevät kului suurimmaksi osaksi Australiassa. Hän nimittäin toimi yhtenä The Voice -sarjan Australian version tuomareista.