Susanna Penttilä pääsi Selvityjät-viidakosta – poseerasi heti biksuissa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät Suomi -realitysarjassa parhaillaan käynnissä olevalla tuotantokaudella nähtiin myös vaatealan yrittäjä Susanna Penttilä, jonka sosiaalisen median seuraajat saavat tavallisesti hyvinkin kurvikasta nähtävää. Nyt Karibian kuvaukset ovat vaihtuneet Dominikaanisen tasavallan lomapäiviin, joita saadaan ihastella myös verkossa.

Äskettäin Penttilä julkaisi kuvan itsestään pian Selviytyjät-kuvausten viidakosta päästyään, kun Karibian autiosaari oli vaihtunut hotelliin ja uima-altaaseen. Nyt hän on paljastanut seuraajilleen lisää kuvia ajalta, jolloin hän oli juuri päässyt palaamaan sivistyksen pariin.

Susanna Pentilällä on tällä hetkellä vaateliike Helsingin Korkeavuorenkadulla. Hän on perustanut ensimmäisen yrityksensä 19-vuotiaana ja luonut vaateliikkeestään tunnetun menestystarinan.