Mikä kaula-aukko! Beyoncen etumus uurtuu syvälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pop-kuningatar Beyonce teki taannoin historiaa voittamalla kerralla neljä Grammyä-palkintoa. Se nosti hänet kaikkien aikojen eniten uransa aikana Grammyja keränneeksi naiseksi ja laulajaksi. Vastaavaan suoritukseen eivät ole aiemmin muut kyenneet. Tuolloin Beyonce voitti parhaan r&b-esityksen, parhaan rap-esiintymisen, parhaan rap-kappaleen ja parhaan musiikkivideon palkinnot. Yhteensä pystejä on nyt 28 kappaletta.

Äskettäin musiikkilehti Rolling Stone listasi maailman parhaat musiikkivideot, ja hieman yllättäen listan ykköseksi nousi Melina Matsoukasin ohjaama Beyoncen Formation-kappaleen musiikkivideo vuodelta 2016. Nyt vuorossa on hieman tuoreempaa kuvamateriaalia, sillä poptähti on poseerannut syvään uurtuvalla kaula-aukolla varustetussa asussa.

Eniten Grammyja uransa aikana voittanut henkilö on edesmennyt kapellimestari Georg Solti 31 palkinnolla. Musiikkituottaja Quincy Jonesille niitä on kerääntynyt Beyoncen tavoin 28 kappaletta. Beyoncen tämänvuotiset palkinnot tulivat Black Parade -kappaleesta, Megan Thee Stallionin kanssa tehdystä Savage Remix -hitistä ja Brown Skin Girl -kappaleen musiikkivideosta.