Lisa Rinna alastomana somessa – joutui sensuroimaan kuvaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan. Taannoin NBC ilmoitti, että Rinna näyttelee Päivien viemää -sarjan tulevassa paluussa.

Nyt Rinna on kaivanut arkistojaan ja poseeraa upeassa alastokuvassa, jonka hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa. Kuva oli niin rohkea, että Lisa joutui itsekin sitä sensuroimaan.

58-vuotias Lisa Rinna kiinnitettiin äskettäin uudelleen Päivien viemää -sarjaan. Rinna näytteli siinä vuodesta 1992 vuoteen 2018. Viime vuosina hän on tullut yleisölle tutuksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -realityohjelmasta. Lisa Rinna esittää Days of our Lives: Beyond Salem -minisarjassa timanttisaalista etsivää agenttia. Agentti on hänen vanha tuttu hahmonsa, Billie Reed. Päivien viemää -sarjaa on esitetty vuodesta 1965.