Charlize Theron piinapenkissä – kysymykset paljastivat todellisen luonteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Charlize Theron muistetaan muun muassa Monster ja Mad Max -elokuvista. 45-vuotias kaunotar on viime aikoina keskittynyt lähinnä näyttelemiseen ja perheenäitinä olemiseen. Naisella on kaksi lasta, kahdeksanvuotias poika Jackson ja viisivuotias tytär August.

Nyt Charlize Theron osallistui Vanity Fair -sivuston haastatteluun, jossa hän vastasi 35 henkilökohtaiseen kysymykseen. Haastattelun vastausten perusteella arvioitiin naisen omaa persoonaa. Tähti paljasti muun muassa sen, että hän arvostaa miehissä eniten itsevarmuutta ja naisissa huumorintajua.

Charlize Theron kertoi olevansa kaikkein onnellisimmillaan kesäisin, koska aurinko ja lämpö vaikuttavat häneen hyvin positiivisella tavalla. Kysymyksiin vastatessaan tähti paljasti pahimman pelkonsa liittyvän hänen lapsiinsa. Onnellisin muisto liittyy naisella Kroatian matkaan, jota hän on miettinyt korona-aikana paljonkin.