HBO Max -palvelusta lisää tietoja – edullisempi kuin HBO Nordic

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO Max -suoratoistopalvelun paljastettiin taannoin rantautuvan Suomeen ja muihin Pohjoismaihin 26. lokakuuta. Nyt HBO Nordicin korvaavasta palvelusta on paljastettu lisää tietoa. HBO Maxin kuukausihinta on 8,99 euroa kuukaudessa. Hinta on hieman edullisempi kuin nykyisessä HBO Nordicissa, jossa kuukausimaksu on 10,95 euroa.

Lisäksi HBO Nordicin tilaajilla on mahdollisuus hankkia vuositilaus 69,99 erikoishintaan. Warner Bros -tuotantoyhtiön elokuvien kerrotaan saapuvan palveluun 45 vuorokauden päästä niiden ensi-illasta elokuvateattereissa. HBO Maxin avajaisohjelmistoon kuuluvat muun muassa tänä vuonna ensi-iltansa saaneet The Suicide Squad: Suicide Mission, Godzilla vs. Kong ja Mortal Kombat.

HBO Max toimii alkuun muun muassa tietokoneilla, konsoleilla, LG ja Samsung -televisioilla, iPhonella, Androidilla, Apple TV:llä, Android TV:llä ja Chromecastilla. Käyttäjät voivat katsella sisältöä kolmelta eri laitteelta samanaikaisesti ja luoda viisi yksilöllistä profiilia samalle tilille. HBO Nordic -tilaukset muuttuvat HBO Max -tilauksiksi automaattisesti 26. lokakuuta.