Isänpäivän ravintolat rankattiin järjestykseen – voittaja tulee Helsingistä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ravintola- ja ruokamedia Toptaste on äskettäin julkaissut tulokset äänestyksestä, jossa rankattiin järjestykseen parhaat ravintolat isänpäivän ruokailuun. Voittajaksi valikoitui Helsingissä sijaitseva Löyly. Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina.

Suurin osa äänestyksen tuloksista löytyy pääkaupunkiseudulta, mikä osaltaan kertoo äänestäjien asuinpaikoista. Toiseksi listalla sijoittui Helsingin Herttonimessä sijaitseva Fat Lizard ja kolmanneksi niin ikään Helsingissä sijaitseva Puotilan Kartano. Isänpävää kannattaa juhlistaa näyttävästi, sillä mikäpä sen tärkeämpi henkilö perheen hyvinvoinnille ja turvaksi kuin mahtava iskä.

1. Löyly, Helsinki2. Fat Lizard, Herttoniemi3. Puotilan Kartano, Helsinki4. Panco Villa, Tammela Tampere5. Rafael’s Steakhouse, Porvoo6. Santa Fé, Lahti7. Musta Lammas, Kuopio8. Treffi Pub, Helsinki9. Viikinkiravintola Harald, Jyväskylä10. Popino, Hämeenlinna