Demi Rose päätti rikkoa rintavakojen ennätyksen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa lähes 18 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa edelleen. Demi nähdään yleensä vähäpukeisena, mutta nyt hänen asuvalintansa on vähentynyt siitäkin.

Välimeren maissa viime viikkoina nähty kurvikas kaunotar poseeraa nyt pitkästä aikaa Los Angelesissa, kun hänet kuvattiin maailmankuulun Beverly Hills -hotellin edustalla. Hänen asunsa loksauttanee jokaisen leuat, sillä se on varustettu valtaisalla kaula-aukolla.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.