Muistatko teinivaimon? Näin kuuma povipommi Courtney Stodden on nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan yli kolme vuosikymmentä vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa avioitunut Courtney Stodden on yrittänyt hyödyntää julkisuuttaan useissa erilaisissa projekteissa. Hän on julkaissut muutaman levyn laulajana ja taannoinen hän kertoi julkaisevansa oman Courtney Alexis Cosmetics -kosmetiikasarjansa.

Viime aikoina hieman hiljaiseloa julkisuudesta pitänyt Courtney on nyt poseerannut kameralla upeassa kuvassa, jossa hän istuskelee alusvaatteisillaan sohvalla. Kuvassa päähuomio on kiinnittynyt sekä hänen silmälaseihinsa kuin myös upeaan ulkomuotoon.

Taannoin Stodden aloitti kampanjan, jossa hän yrittää paljastaa entisen aviomiehensä sairaan käytöksen. Hän ei ole kertomansa mukaan ainoa teini, jota mies on elämänsä aikana vikitellyt. Kampanja on saanut aikaan sekä kannustusta että vastustusta.