Jennifer Nicole Lee on nyt maailmankuulu fitness-kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset noudattavat. Ylipainoinen perheenäiti laihdutti 40 kiloa totaalisen elämänmuutoksen myötä ja nousi julkkikseksi. Hänen tähteytensä perustuu suureen somesuosioon, sillä hänellä on yli 300 000 seuraajaa.

Tänä vuonna hiljaiseloa parrasvaloissa viettänyt kaunotar on nyt poseerannut upeissa kuvissa muun muassa uima-altaalla. Siellä fitness-tähti esittelee vartaloaan muun muassa bikineissä.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minikokoiset biksut, joista muodot ovat lähes pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.