Koronapassitaistelussa loukkaantuneille lanseerattiin oma paita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa käydään parhaillaan harvinaisen kiivasta keskustelua, kun rokotekriittiset ovat nousseet barrikadeille boikotoimaan kovaan ääneen ravintoloita, joihin heillä ei olisi muutenkaan mitään asiaa ilman koronapassin. Häiriköintiä on raportoitu ympäri maata.

Aiemmin tänään kerroimme miten helsinkiläinen Pub Sirdie lupasi tarjota koronapassia vastustaville ensi viikonloppuna tuttipullosta lämmintä maitoa ravintolan ovella. Nyt koronapassin vastustajille on lanseerattu myös oma teemapaita, johon on hyvä pukeutua esimerkiksi ravintolan tuttipulloa imeskellessään.

Helsinkikauppa on nimittäin nyt tuonut myyntiin Koronapassitaistelussa loukkaantuneiden juhlapaidan, jonka selkämyksessä asiasta kerrotaan suurin kirjaimin ja etupuolella rinnassa on asianmukainen mitali itkevän vauvan kuvalla varustettuna. Esittelyn mukaan paidalla sen käyttäjät voivat osoittaa kumppaneilleen, vastaantulijoille ja muille syvää uhrautumistaan.