Amber Rose kuvattiin avonaisessa kylpytakissa – paljasta pintaa ja tatuointeja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Amber Rose on tunnettu räväkästä olemuksestaan ja näyttävistä kuvistaan sosiaalisessa mediassa. Rose on myös perheenäiti ja hänellä on kaksi poikaa, kahdeksanvuotias Sebastian ja yksivuotias vauva Slash. Taannoin Amber tatuoi lastensa nimet iholleen odottamattomalla tavalla, sillä nimet tehtiin hänen otsaansa.

Nyt Amber Rose poseeraa avonaisessa kylpytakissa, jonka alla hänellä ei luonnollisestikaan ollut mitään. Taannoin mallikaunotar nähtiin myös levittelemässä jalkojaan vihrässä uimapuvussa, joka sai seuraajilta suuren suosion.

Koristeellisin kirjaimin tehty tatuointi sisältää nimet Slash ja Bash. Slash on suoraan pienimmän tulokkaan nimi kun taas Bash on Sebastian-pojan lempinimi. 37-vuotias kaunotar näyttää itse olevan hyvin tyytyväinen ottamaansa kuvaan, jota nainen esitteleekin tuoreissa kuvissaan hyvin itsevarmasti.