Kourtney Kardashian ja Blink-182 -tähti Travis Barker kihloihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianit-realitysarjasta tunnettu Kourtney Kardashian ja Blink-182 -yhtyeen rumpali Travis Barker ovat seurustelleet vuoden alusta lähtien. Nyt pariskunnan on paljastettu olevan valmiita viemään suhteensa seuraavalle tasolle.

Kourtney Kardashian ja Travis Barker menivät kihloihin viikonloppuna. TMZ-sivuston mukaan Barker kosi tyttöystäväänsä sunnuntaina Kalifornian Montecitossa sijaitsevan hotellin edustalla. Muusikko oli järjestänyt hotellin rannalle näyttävän ruusu- ja kynttiläasetelman.

Kourtney vahvisti huhut jakamalla Instagramissa kuvia kosimistilanteesta. Parin romanssi on ollut otsikoissa tiuhaan tahtiin kuluneen vuoden aikana. Kaksikon tiedetään olleen ystäviä vuosikausien ajan, kunnes lopulta ystävyys muuttui alkuvuodesta lähes erottamattomalta vaikuttavaksi ja julkiseksi romanssiksi.