Mira Ahola poseerasi fitness-kisoissa – uskomaton vartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island Suomi -realitysarjassa taannoin mukana ollut ja peittojen heiluttamisella kohun aiheuttanut fitness-kaunotar Mira Ahola sai sittemmin osakseen kohtuuttoman rajua kritiikkiä päädyttyään sänkyyn sinkkumiehen kanssa. Myöhemmin hän kertoi saaneensa jopa tappouhkauksia Mira Ahola on myös fitness-kaunotar, joka on nähty myös kilpa-areenoilla ja voittanut muun muassa SM-pronssia.

Nyt kuvankaunis fitness-kilpailija nähdään poseeraamassa esiintymislavalla asiaankuuluvasti niukassa asussa. Otosten yhteydessä Mira pohtii ketä vastaan alan kilpailuissa kisataan. Tällekin lajille on ominaista se, ettei aina tiedä ennakkoon missä kunnissa kilpakumppanit ovat. Sijoitusten surkuttelu jälkikäteen on siis turhaa.

– Tämä on kuitenkin arvostelulaji, jossa et voi sijoitustasi tietää, ennen kuin teidät laitetaan riviin pönöttämään vierekkäin. Sijoituksesi riippuu niin monesti tekijästä: vaikka kuinka olisit nähnyt valtavan onnistuneen effortin oman kuntosi eteen, joku toinen voi silti olla parempi. Aina se kirein, lihaksikkain, esiintymistaitoisin jne ei voita, vaan on monen tekijän summa, Mira Ahola kertoo.

– Suurin onnistuminen, josta saan valtavaa iloa on kuitenkin oman lavasuoritukseni kokonaisvaltainen parantuminen. Esiintyminen oli luontevaa ja vaivatonta, asennot ovat kehittyneet hurjasti pyllistelystä ja vekuiluista ryhdikkäiksi ja lihasmassaa (pehmeyden alla) on tullut paljon lisää, kun vertaan edellisiin kisoihin, Ahola jatkoi.