Ruotsalaisräppäri Einár ammuttu kuoliaaksi Tukholmassa – oli vasta 19-vuotias

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nousujohteista uraa kotimaassaan tehnyt ruotsalaisräppäri Einár on kuollut. Hänet ammuttiin torstai-iltana Tukholmassa. Einár, oikealta nimeltään Nils Kurt Erik Einar Grönberg, oli menehtyessän 19-vuotias.

SVT:n mukaan Tukholman poliisi sai noin kello 22:50 paikallista aikaa hälytyksiä ammuskelun äänistä Hammarby Sjöstadin alueelta. Paikalta löydettiin nuori mies, jota oli ammuttu. Saamastaan ensiavusta huolimatta hän kuoli tapahtumapaikalla.

Tekijää tai tekijöitä etsittiin rikospaikan läheisyydestä poliisihelikopterin avulla, kuitenkin tuloksetta. Poliisi kertoo haastatelleensa silminnäkijöitä ja ottaneensa useita henkilöitä kuulusteluihin. Toistaiseksi varsinaisia pidätyksiä ei ole kuitenkaan tehty.

Einár nousi Ruotsissa kuuluisuuteen jo 16-vuotiaana yli miljoona toistoa keränneet Gucci / Duckar -hittinsä ansiosta. Useita Grammis-palkintoja voittaneen räppärin viimeisiksi julkaisuiksiin jäivät viime vuonna julkaistut Welcome to Sweden ja Unge med extra energi, jotka nuosivat kummatkin Ruotsin albumilistan toiselle sijalle.