Vuoden 2021 paras hiihtokoulu valittu – koronasta huolimatta turvallista

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry palkitsi Sappeen hiihtokoulun Vuoden hiihtokoulu -tittelillä. Tänä vuonna Vuoden hiihtokeskus -palkintoraadin johtajana toimi Visit Finlandin johtaja Kristiina Hietasaari. Hietasaaren lisäksi raatiin kuului matkailun, median ja eri lajiliittojen edustajia.

Raadin tärkeänä työkaluna oli kuluttajille Ski.fi-sivuilla tehdyn kyselyn tulokset. Mielipiteensä kyselyssä kertoi yli 4.000 laskettelijaa. Raadin mukaan Sappee kehittää ja tuotteistaa hiihtokoulupalveluitaan ennakkoluulottomasti ja hiihtokoulu on suosittu.

– Hiihtokeskukset tekivät koronaepidemian takia haastavalla kaudella 2020–2021 erinomaista työtä, jotta terveysturvallinen harrastaminen ja matkailu oli mahdollista, raadin puheenjohtaja Kristiina Hietasaari kiittää ja jatkaa:

– Sappeen kattava kurssitarjonta kaiken ikäisille ja tasoisille laskijoille on saanut laskettelijoilta ja lumilautailijoilta hyvän vastaanoton. Sappeen hiihtokoulussa osallistutaan myös vahvasti toimialan kehittämiseen ja panostetaan sisäiseen koulutukseen.