Miley Cyrusin härskeille poseerauksille jatkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus julkaisi taannoin Midnight Sky -kappaleen ja siihen näyttävän musiikkivideon. Sittemmin 27-vuotias tähti oli Skavlanin haastateltavana videopuhelun välityksellä ja kertoi kohdanneensa lyhyen ajan sisällä monia tragedioita, kuten avioeron, talon palamisen ja isoäidin kuoleman.

Viime aikoina Miley on nähty poseeraamassa harvinaisen paljastavissa kuvissa muun muassa pyllistämällä kameralle läpinäkyvät alushousut jalassaan Interview-lehden juttua varten. Nyt hänet nähdään myös tuoreimmassa hieman vastaavassa otoksessa.

Tragedioita kohdannut Miley Cyrus kertoi, että itkemisen sijaan hän haluaa pysyä liikkeellä. Liikkuminen, matkustelu ja uusien ihmisten tapaaminen auttaa häntä käsittelemään surua ja muista ihmissuhteista luopumista. Cyrus uskoo, että uudelle ihmiselle tulee aina tilaa hänen elämäänsä sillä hetkellä kun toinen ihminen poistuu hänen elämästään.