Kendall Jenner niukoissa biksuissa – vartalo nousi pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien kuuluisaan sisaruskatraaseen kuuluva Kendall Jenner tunnetaan nykyisin perheensä lisäksi myös oikeana supermallina. 25-vuotias kaunotar haastettiin äskettäin oikeuteen, kun italialainen muotitalo Liu Jo vaatii miljoonakorvauksia sopimusrikkeestä. Taannoin Kendall suuntasi siskonsa kanssa MET-gaalaan, jossa Kendall poseerasi lähes alastomana ja aiheutti asullaan kohua.

Nyt Kendall Jenner on nautiskellut auringosta niukoissa biksuissa, jotka yllään hänet nähdään samalla myös sosiaalisessa mediassa. Viime viikot matalaa profiilia vetänyt supermalli on viime aikoina markkinoinut aktiivisesti omaa tequila-merkkiään, mutta nyt ei ole tiedossa mahtaako sitä olla hänen mukissaan.

Edellä mainittujen oikeustoimien taustalla on Kendall Jennerin Liu Jon kanssa tekemä sopimus mallina toimimisesta kaksissa kuvauksissa. Muotimerkin kanteen mukaan Kendall osallistui vain yksiin kuvauksiin, mutta jätti osallistumatta toisiin. Alun perin maaliskuulle 2020 suunniteltuja kuvauksia oli siirretty koronatilanteen vuoksi. Liu Jon kerrotaan maksaneen Kendallille jo 1,35 miljoonan euron palkkion. Kanteessa yhtiön kerrotaan yrittäneen siirtää kuvauksia useaan otteeseen, mutta Kendall ei vastannut heidän kyselyihinsä. Nyt Liu Jo vaatii oikeudessa 1,8 miljoonan dollarin eli noin 1,5 miljoonan euron vahingonkorvauksia sopimusrikkomuksesta.