Tämä povipommiko Susanna Penttilä? Jättikurvit saavat miesten sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät Suomi -realitysarjassa parhaillaan käynnissä olevalla tuotantokaudella nähtiin myös vaatealan yrittäjä Susanna Penttilä, jonka sosiaalisen median seuraajat saavat tavallisesti hyvinkin kurvikasta nähtävää. Taannoin Karibian rantojen kuvaukset vaihtuivat Dominikaanisen tasavallan lomapäiviin, joita on sittemmin saatu ihastella myös verkossa.

Selviytyjät-kisasta pudottuaan Susanna julkaisi itsestään kuvia, jossa Karibian autiosaari oli vaihtunut hotelliin ja uima-altaaseen. Nyt vuorossa on kuitenkin poikkeuksellisen näyttäviä poseerauksia, joista suomalaiskaunotarta on jopa vaikea tunnistaa. Penttilä haastaa tuoreimmilla poseerauksillaan kenet tahansa maailman glamour-malleista.

Susanna Pentilällä on tällä hetkellä vaateliike Helsingin Korkeavuorenkadulla. Hän on perustanut ensimmäisen yrityksensä 19-vuotiaana ja luonut vaateliikkeestään tunnetun menestystarinan.