Travis Barker peitti exästä muistuttavan tatuoinnin – Shanna Moakler julkaisi kryptisen päivityksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit-realitysarjasta tunnettu Kourtney Kardashian ja Blink-182 -yhtyeen rumpali Travis Barker menivät hiljattain kihloihin. Parisuhteen onnea varjostaa tulehtuneet välit Barkerin ex-vaimoon, Shanna Moakleriin. Nyt mies on poistanut Shannan nimen käsivarressaan olevasta tatuoinnistaan.

Kourtney Kardashian on puolestaan saanut kunnian saada oman nimensä miehen rinnuksiin. Lisäksi Kourtneyn suudelman kuva on kaiketi ikuistettu rumpalin iholle. Shanna on vastannut omalla Instagram tarinoiden päivityksellään kohuun, Page Six raportoi.

Hän on julkaissut kuvan elokuvasta Point of No Return, joka on julkaistu vuonna 1993. Kuvassa lukee suomennettuna: ”En ole koskaan välittänyt pikkujutuista”. Travis Bakerin ja Shanna Moaklerin lapset, 15-vuotias Alabama ja 17-vuotias Landon, ovat katkaisseet välit äitiinsä. Lapset eivät pidä naisen yrityksistä tuhota Travis Barkerin ja Kourtney Kardashianin suhdetta.