Charlie Riinan alusvaatteet kovilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalaissyntyinen kanadalainen Charlie Riina on yrittänyt jo vuosia glamour-mallien haluttuun A-sarjaan, jossa paparazzit seuraavat mallikaunottaria minne nämä menevätkään. Muutama vuosi sitten Riina pääsi poseeraamaan Playboyn sivuilla ja on sittemmin pysytellyt harvakseltaan julkisuudessa.

Nyt uhkeasta vartalostaan tunnettu Riina on pukenut ylleen alusvaatteet, jotka ovat joutuneet saman tien koville Charlien vartalon kurvien ansiosta. Ei liene liikaa veikattu, jos kurvikkaan kaunottaren uskotaan nousevan vielä maailman seuratuimpien glamour-mallien kärkikaartiin. Aika näyttää miten käy.

Taannoin Charlie Riina kiinnitettiin poseeraamaan sekä Tsekin että Slovakian Maxim-miestenlehtien kansikuviin, joten läpimurto glamour-mallien A-sarjaan on edelleen mahdollinen. Aika näyttää onnistuuko todellinen läpimurto.