Upporikas Petra Ecclestone pitää lapsilleen kotikoulua – haluaa ehkäistä aivopesua woke-kulttuuriin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Neljän lapsen äiti Petra Ecclestone on huolestunut nykymaailman tavasta vaikuttaa politiikkaan woke-kulttuurin kautta. Hän on päättänyt järjestää lapsilleen kotikoulua, jotta heitä ei aivopestäisi kyseenalaistamaan jatkuvasti kaikkea ja kaikkia.

– Saamme siten valita, mitä lapsillemme opetetaan. Kotikoulun avulla varmistamme, että heidän opetukseensa ei sisälly tyhmyyttä, jota nykyaikaisissa kouluissa olemme nähneet, Ecclestone kertoo Daily Mailin mukaan.

Formula 1 -mijardöörin perijättärellä on koti Englannin Chelsean lisäksi myös Yhdysvaltojen Los Angelesissa ja Italian Monacossa. Lapsille on palkattu omat opettajat ja heillä on kotikoulusta huolimatta aktiivinen kaverielämä.