Demi Rosen läpinäkyvä asu paljasti sisältönsä – ei sovi julkiselle paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Kurvikas somekaunotar nähdään nyt poseeraamassa asussa, jollaisia ei nähdä julkisilla paikoilla ainakaan ilman alusvaatteita sekä ylä- että alaosassa. Läpinäkyvä asu paljastaa nimittäin koko sisältönsä, mistä syystä Rose onkin joutunut peittämään intiimit osansa käsillään.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.