Lamppu vaihdettiin dronen avulla – tähän ei moni kykene

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valaisimen lampun vaihtaminen voi olla varsinkin korkeissa kodeissa jopa työlästä. Viraalina levinneellä TikTok-videolla lampun vaihto sujuu kuitenkin huomattavasti normaalia helpommin nykyteknologian ansiosta.

Drone-valmistaja DJI:n toteuttamassa tempauksessa kattolamppu vaihdetaan kauko-ohjattavan lennokin avulla. Koska lamppu täytyi ruuvata paikoilleen, vaati teko hieman erityisvalmisteluja. Lamppu oli kiinnitetty viinipullon korkkiin, joka oli puolestaan liimattu dronen päälle.

Dronella suoritettu lampun vaihto ikuistettiin videoksi, joka jaettiin TikTokin Insta360-tilillä. Tilanteen dramaattisuutta lisäsi videoon lisätty näyttelijä Matthew McConaugheyn kertojaääni, joka on peräisin Interstellar-elokuvasta. TikTok-video on kerännyt somealustalla sittemmin miljoonia katselukertoja.

@insta360_official

This is a legit “lightbulb moment”💡@pixel & ##insta360go2 ##insta360 ##filmmaking ##drone ##pov ##fyp ##viral

♬ original sound – insta360_official