Maailman pelottavin rikollinen telkien taakse – tutut kasvot kymmenen vuoden takaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Maailman pelottavimmaksi rosvoksi tituleerattu Michael Campbell on pidätetty jälleen. Miehen pidätyskuva on levinnyt medioissa jo kymmenen vuoden ajan. Tuoreessa pidätyskuvassa miehellä on valkoinen parta.

Seksuaalirikollisena tuomittu Michael Campbell on nyt pidätetty raiskauksen yrityksestä. Mies on toimitettu telkien taakse 100.000 dollarin takuusummaa vastaan. Hän oli tunkeutunut pariskunnan kotiin ja yrittänyt raiskata poikaystävänsä vieressä nukkuneen naisen Yhdysvaltojen Missourissa.

The Smoking Gunin mukaan 46-vuotias Michael Campbell pakeni asunnosta sinisellä polkupyörällä, kun raiskausyrityksen kohteena olleen naisen poikaystävä lähti jahtaamaan rikollista. Campbell pidätettiin myöhemmin, mutta kertoi tilanteesta päinvastaisen tarinan, jossa nainen oli yrittänyt iskeä häntä kanssaan sänkyyn.

Poliisi