Minttu Kaulanen joutui sairaalaan: ”Tässä maailmassa on edelleen muita tauteja ja sairauksia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset ovat saaneet nauttia jo vuosien ajan rempseän Sampo Kaulasen vaimon, eli Michele Murphy-Kaulasen suorapuheisuudesta niin sosiaalisessa mediassa kuin televisiossakin. Nyt nainen on pitänyt hiljaiseloa sosiaalisesta mediasta ja hän paljastaa joutuneensa sairaalaan.

– En ole eronnut, kyllästynyt, surullinen tai muuta. Oon vaan tosi kipeä. Siksi hiljaiselo, ”Minttu” Kaulanen kirjoitti Instagramin Tarinat-osioon.

Hän sanoo, että ei sairasta kuitenkaan koronavirusta. Nainen muistuttaa, että maailmassa on muitakin sairauksia kuin koronavirus. Somejulkkis on ollut mukana muun muassa realityohjelmien tähtenä, mutta työskentelee myös Jounin Kaupan toimitusjohtajana.